rebeccaeisengarten_palmqvist.JPG

Ridsportsfotografering

Eisengarten Photography erbjuder ridsportsfotografering i Skåne, Halland och Småland. Ett djur kan inte prata, men trots det är djuren våra bästa vänner! Det medför så mycket mer än bara ett djur, det blir en familjemedlem, en mysig stund när trösthet behövs och ändlig glädje. Jag vill finnas där och fånga din upplevelse och skapa ett minne du har tillsammans med ditt djur, oavsett om det handlar om en stund av glädje, sorg eller nervöshet.

1. Inför fotografering

När du har bokat börjar vi med att antingen göra en personlig eller en digital konsultation där diskuterar vilka önskemål du har med fotograferingen. Det kan vara allt ifrån att följa med dig och din häst på tävling och ta kort på just er, en porträttfotografering tillsammans med din häst, eller att du vill ta produkt- eller verksamhetsbilder. En tävlingsritt avbokas sällan på grund av regn till skillnad från andra fotograferingar som kan bokas om, där ska du veta att jag alltid har kläder och utrustning efter väder! Jag är hästtjej sedan tidigare, så man är härdad när det gäller regn, snö, slask och kyla.

Vi har kommer hålla en ständig dialog för eventuella förändringar till kommande fotograferingsdag, för eventuella förändringar eller nya önskemål.

2. Under fotografering

När dagen är kommen så beror det självfallet på vad för fotografering det är som bokats, men oavsett så gör vi alltid det bästa för att skapa magi i fotograferingen. Har du valt att fotograferas under en tävlingsdag är en avstämning på morgonen alltid bra för eventuella tidsförändringar, därefter möts vi upp på tävlingsplats alternativt att jag kommer till ert stall och åker med er, och följer med er under eran tävlingsdag. Det går självfallet bra att ha önskemål om att fotografera förberedelser, lastning med mera - för att verkligen fånga varenda stund som ni lägger ner på den kemi och utveckling som sker mellan dig och din häst. Produkt- eller verksamhetsbilder samt porträttfotografering sker på överenskommen plats och tid där vi kommer ge allt för att få dem allra bästa magiska bilderna, en rolig stund och häftig upplevelse.

3. Efter fotografering

Inom ett par veckor kommer bilderna att vara klara för leverans. Du får ett digitalt webbgalleri där du har möjlighet att välja bilder som ingår i ditt valda paket, samt om du vill köpa till extra. Webbgalleriet är öppet i 3 dygn för bildval och extra bildbeställningar. I vissa paket ingår alla bilderna, då levereras de antingen via ett personligt webbgalleri för nedladdning eller på ett USB-minne, beroende på antalet bilder. Övriga paketbeställningar kommer beställas och levereras efter bildbeställning. Bildleverans sker efter betald faktura.

Prislista

Porträtt/Ridning - 5500kr

 • Personlig eller digital konsultation.

 • Fotografering i ca 30-60 minuter.

 • Alla bilder digitalt som fotograferas under dagen.

 • USB-minne för bildleverans.

 • Aluminium bildförstoring 20x30cm.

I priset ingår helgersättning.

RESEERSÄTTNING: 35kr/mil.

Tävlingsdag liten - 9000kr

 • Personlig eller digital konsultation.

 • Fotografering i ca 4h på tävlingsplatsen.

 • Alla bilder digitalt som fotograferas under dagen.

 • USB-minne för bildleverans.

 • Presentask med många utav de fantastiska tagna bilerna, i storlek 15x21.

 

I priset ingår helgersättning.

RESEERSÄTTNING: 35kr/mil.

Tävlingsdag stor - 20 000kr

 • Personlig eller digital konsultation.

 • Fotografering från stallförberedelser på morgon till tävlingsdagen är slut.

 • Alla bilder digitalt som fotograferas under dagen.

 • USB-minne för bildleverans.

 • Aluminium bildförstoring 40x60cm.

 

I priset ingår helgersättning samt logi.

RESEERSÄTTNING: 35kr/mil.

Önskar du att få minnas genom magiska bilder?

rebeccaeisengarten_stinasebastian-100.jp

Extremt bra service, fick ihop min fotografering efter alla önskemål och med kort varsel. Väldigt trevlig och proffsig!

- Hanna R

 • Black Instagram Ikon

© 2021, bilder & design av Rebecca Eisengarten

Örkelljunga kommun, 286 33