Mathilda & Henrik

Anordnade en enkel vigsel på sandstranden i Vejbystrand tillsammans med deras nära och kära. Efter vigsel åkte vi till Norrvikens Trädgårdar och tog många vackra bröllopsporträtt. En perfekt kombination på en mindre vigsel, men man ändå får med så mycket.

Norrvikens trädgårdar är en utav mina rekommendationer för både att hålla sitt bröllop på men också för bröllopsfotografering, speciellt sommartid. Det är en helt fantastisk miljö som jag nästintill inte tror någon Skåning har gått miste om.

Stina & Sebastian

Jag mötte upp Sebastian lite tidigare för en sedan få fånga the first look när hans blivande fru Stina kom. Vi strosade runt i Laholms stadspark för att fånga magiska bröllopsfoton i på flertalet platser i stadsparken. Därefter skiljdes vi åt för att mötas upp en liten stund senare på Vallåsens värdhus.

Det var verkligen ett mysigt litet ställe vid Hallandsåsen med natur som granne överallt och framförallt med en utsikt över åsen. Här skedde vigsel mitt i emellan två rhododendron tillsammans, verkligen så unikt! Massor mingel, skratt och roliga stunder efteråt.

  • Black Instagram Ikon

© 2020, bilder & design av Rebecca Eisengarten

Örkelljunga kommun, 286 33