En porträttfotografering med hästarna samt även fotografering av enbart hästarna.

Visste ni att att fotografera djur är som att fotografera barn - det kräver tid, tålamod, skämt och mutning. Här hade Hanna hästgodis i fickan för att locka fram två söta öron och få fokus.

Hanna

Ridsportsfotografering utan kund

Ibland fotograferar jag även om jag inte har en kundbeställning. Detta gör jag ofta tillsammans med Equisport.photo. Jag bokar in mig på olika ridsportstävlingar i min närhet, fotograferar alla ekipage och sedan har ryttarna möjlighet att köpa de tagna bilderna på min samarbetspartners hemsida.

När jag fotograferar mindre evenemang, till exempel träningstävlingar med mera, kan jag ibland begära eget samtycke för att lägga dem i min egna webbshop. Detta är någonting jag tänkt jobba lite extra mot nästa år.

Här har jag följt med Matilda på hästtävling. Förutom att fotografera under själva tävlingsritten har jag kunnat följa ekipaget från framridning tills avsittning och massa klapp samt gos efter en bra ritt.

Tävlingsdag Matilda

Porträtt Nicole, Ridpass Matilda

Här har vi två olika fotograferingar men ur ungefär samma tidpunkt på dagen - nämligen en sommarkväll! Nicole fotograferades både till fots med sin häst men ochså uppsutten, bland de vackra skånska fälten som blommar härligt på sommaren.

Matilda har fotograferat ett ridpass på en stubbåker under en lite sensommar kväll. Båda fotograferingarna har skett på kvällstid men hos Matilda har det varit något senare för att bringa fram den ordentliga solnedgången.

  • Black Instagram Ikon

© 2020, bilder & design av Rebecca Eisengarten

Örkelljunga kommun, 286 33