rebeccaeisengarten_emmagabriella-1.jpg

Ett väldans stort grattis till din graviditet. Längtan efter en liten nyfödd bebis i famnen att gosa med är nog större än den någonsin varit. Graviditeten går så oerhört fort, förutom de sista veckor känns det som, då känns 4 veckor som 400 dagar istället. Men då har jag ett tips för dig!

Var graviditet är speciell och aldrig sig lik någon annan, och du kommer alltid minnas det, men att minnas den genom bild är det bästa av två världar. Under en fotografering framhäver vi dig som kvinna och din mage, och visar vilken enorm styrka vi kvinnor kan ta oss igenom, där vi skapar ett liv. Det kanske inte alltid känns som man utstrålar sig som förr, men tro mig bilderna kommer utstråla dig och din mage vackrare än något annat!

Har du graviditetskläder att låna vid en fotografering?

Jag har både kläder i både olika former och färger. Kläderna är anpassningsbara och är väldigt vackra. Självfallet går det bra med egna kläder också, om man hellre känner för det.

I vilka graviditetsveckor bör jag fotografera?

Du kan fotografera din graviditet både i tidigare skede samt i senare skede, rekommendation är att göra det mellan v.28-36.

Vad händer om vädret inte är bra?

För dig som valt att boka en graviditetsfotografering hos mig är det självklart att vi bokar om tiden, med kort varsel om vädret inte skulle vara på våran sida.

Får min partner eller syskon vara med på bild?

Självklart får din partner eller syskon vara med på bild!

Tar du ingen provision?

Nej jag tar ingen provision. Avbokning som sker senare än 48h från bokad fotografering faktureras med 50% av beloppet. No-show-up faktureras med full avgift.

Kan man fotograferas på en egen utvald plats?

Det går absolut bra att fotografera på en plats du själv önskar. Nämn gärna det direkt i din bokningsförfrågan. Milersättning 35kr/mil.

Hur går det till?

Du är välkommen hem till mig, där bjuder jag gärna på något gott att dricka och snacks. Vi provar kläder i lugn och ro, därefter åker vi gemensamt ut till valda platser för fotografering. Om man inte önskar att göra ovan går det att välja kläder via ett online galleri som finns HÄR, och så åker vi bara gemensamt ut till valda platser. Fotograferingen äger rum antingen 2 timmar innan solnedgång eller 2 timmar från soluppgång - det är för att få det perfekta ljuset.

Lilla paketet                                                   2699kr

Konsultation kring fotografering och platser.

Fotografering 60 minuter.

Lån av kläder (se HÄR för gravidkläder).

Personligt webbalbum för urval.

Tio (10) stycken högupplösta digitala bilder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stora paketet                                                3499kr

Konsultation kring fotografering och platser.

Fotografering 90 minuter.

Lån av kläder (se HÄR för gravidkläder).

Personligt webbalbum för urval.

Tjugo (20) stycken högupplösta digitala bilder.

Övriga priser

Pris per bild utöver fotopaket

300kr 

Helgersättning per fotografering

299kr

Bilder & leverans

Alla kunder ingår ett avtal som sänds när aktuellt datum närmar sig med villkor. Utvalda bilder levereras via Google Drive.

rebeccaeisengarten_idaviktor3.jpg

Men alltså vi sa sen efteråt- skönt o avslappnat o mysigt med dig Fem av fem! Jättefint!

- Ida & Viktor

Vill du föreviga din graviditet?
  • Black Instagram Ikon

F-skattesedel

© 2020 av Rebecca Eisengarten

Örkelljunga kommun, 286 33