Ditt mirakel

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN PRECIS SOM DU ÄR

Med handen på hjärtat så kan jag nog säga att det är första personen du någonsin älskat innan ni har fått träffats. Ett mirakel som din kropp skapat och bär på i hela 9 månader, det är helt fantastisk. När du tänker den tanken hoppas jag din tanke är "Wow, vad mäktigt" och det är precis det jag vill eftersträva i en gravidfotografering. Du och din bebis i magen bär på allt fokus. Du får gå igenom en graviditet och en förlossning som kommer vara unik för dig. Även om tiden känns som en evighet där och då, så kan jag lova dig att när din bebis ligger i din famn, kommer det vara väl värt väntan. Och när du hunnit landa i det nya vardagspusslet, titta tillbaka på bilder där du inte kan förstå att det var så självklart att det var just din bebis som låg där inne i magen. Men då är det betydligt roligare att titta tillbaka på helt magiska gravidfoton än mobilbilder i spegeln.

Vi kommer skapa en stund som ska vara avslappnad och med fokus på bara dig och din gravidmage. Vill syskon eller partner vara med på fotograferingen är detta självfallet ok, det kan vara extra mysigt eller tryggt. Jag fotograferar antingen vid soluppgång eller solnedgång, då det är den bästa tidpunkten för att fotografera, men detta kan självfallet variera av olika anledningar. För att du dessutom ska känna dig extra trygg vid din bokning har du ett så kallat väder-garanti, som kort och gott innebär att är det sämre väder än du önskat eller dåligt väder så bokar vi om din fotografering kostnadsfritt. Platsen för fotograferingen kommer vara noga utvald beroende på önskemål och säsong. Skulle du däremot ha en favoritplats som du vill fotograferas på så ordnar vi självfallet det.

GRAVIDFOTOGRAFERING

 • 1 timmes fotografering.
   

 • Digital konsultation. 
   

 • 5 bilder levereras högupplösta.
   

 • Personligt webbgalleri för urval och eventuell bildbeställning.
   

 • Lån av fina och supertrevliga gravidklänningar samt blomkransar.
   

 • Highlight film på ca 30sek-1min som reflekterar dig, din gravidmage och resan som gravid.

3500kr

I alla gravid paket som utgår utanför Örkelljunga tillkommer milersättning på 35kr/mil.

rebeccaeisengarten_idaviktor.jpg

Men alltså vi sa efteråt- skönt och avslappnat och mysigt med dig. Fem av fem! Jättefint!

Ida & Viktor, Bjäre 2020

SÅHÄR GÅR DET TILL

1. BOKNING

Har du frågor eller önskar att boka så kontaktar du mig via formuläret HÄR. Eftersom jag inte tar ut någon bokningsavgift är din förfrågan inte behandlad och bokad förrän du fått en bokningsbekräftelse av mig på mejl.

Man fri möjlighet att avboka fram tills 30 dagar innan innan sin fotografering. Avbokning som sker senare än det faktureras en avgift på 50% av belopp och no-show-up på själva fotograferingsdagen faktureras full avgift av belopp.

Jag rekommenderar en fotografering i gravidvecka 28-36. Då det är begränsat antal bokningar per månad är det en bra att vara ute i god tid.

2. KONSULTATION

När du bokat kommer vi tillsammans ha en digital konsultation där vi planerar din gravidfotografering. Här går vi igenom önskemål kring tid och platser samt även själva fotograferingen - exempelvis om du vill fotograferas med syskon eller partner.

Jag sänder även ut två formulär där det ena är där du får lov att kika (samt välja om man vill) på vilka klänningar som finns samt även blomkransar. Där kommer även med lite tips att tänka på inför fotograferingen.

Det andra är ett avtal som handlar om bildrättigheterna, vilket är speciellt viktigt att fylla i. Detta avtalet brukade fås i pappersformat innan men då jag ständigt jobbar mot ett bättre miljöalternativ kommer det i digitalt format istället. Avtalet signeras i Kivra så du alltid har tillgång till det.

3. FOTOGRAFERING

Till att börja med stämmer vi alltid av på morgonen gällande vädret - om det behövs så bokar vi om!

Om planeringen av gravidfotograferingen fortskrider så är du välkommen hem till mig. Här kommer du i lugn och ro att få antingen välja klänning om du inte redan gjort det samt byta om. Det kan ju även vara så att du provar en klänning som du inte tycker passar, då får du självfallet testa en annan. Det är viktigt för mig att du känner dig nöjd med klänning och eventuell blomkrans, därför är jag noga med att du får prova i lugn och ro hemma hos mig.

Därefter åker vi antingen gemensamt ut till vald plats, eller om ni är fler som ska medverka på fotograferingen så kan ni åka i egen bil efter mig. Har ni valt en egen plats så kommer jag först hem till er, där du själv får byta om hemma hos dig där det är varmt och tryggt. Därefter åker vi precis som ovan, antingen ut gemensamt eller om du/ni åker i egen bil.

4. BILD & FILMLEVERANS

Efter gravidfotograferingen gör jag ett urval på bilderna som är tagna, därefter bearbetas bilder i min stil. Inom 1-8 veckor efter din gravidfotografering levereras dina bilder i ett personligt webbgalleri. Där "hjärtar" du enkelt de bilder du önskar vilja ha. Ett visst antal bilder ingick i ditt paket och skulle du önska köpa till en eller flera extra kostar det 400kr/st, mängdrabatt ges med 10 extra bilder - 10% rabatt, 20 extra bilder - 20% rabatt osv.

Dina bilder levereras alltid i originalstorlek och önskar du printa någon eller flera bilder i förstoring eller på annan produkt har jag samarbete med leverantör i Tyskland som erbjuder helt fantastisk kvalité på sina produkter.

Efter din gravidfotografering sänds en faktura ut till dig via mejl. Betalning av faktura ska ske innan dina utvalda bilder utan logga levereras till dig.

Din film levereras samtidigt som dina utvalda gravidbilder sänds till dig. Så din film blir alltid en liten överraskning.

 
Vill du boka en gravidfotografering?
Hur hittade du mig?

Tack för att du skickar in!