rebeccaeisengarten_emmagabriella-71.jpg

Gravidfotografering

Eisengarten Photography erbjuder gravidfotografering i Skåne, Halland eller Småland. Under din graviditet är den första gången du förmodligen kan säga att du älskar en person som du aldrig träffat, för visst är det så? Jag vill tillsammans med dig skapa en upplevelse där du får känna en känsla av mäktighet, att du är vacker tillsammans med din underbara mage och en extra längtan över vad som komma skall.

Låt mig på Eisengarten Photography föreviga din mage genom en stund där enbart du är i fokus. Du är den som ska vara i centrum, vara den som blir sedd och hörd samt att få känna den mäktiga känslan som belyser genom oss kvinnor och vilken kraft vi har.

1. Inför fotografering

När du har bokat börjar vi med att antingen göra en personlig eller en digital konsultation. Vi diskuterar vilka önskemål du har med fotograferingen, om du har något specifikt du tänker dig kring platser, stil med mera eller vill överlåta det i händerna på mig. Jag skapar gärna upp en moodboard på pinterest, eller om man själv önskar att göra det, som ett litet steg mot hur man önskar resultatet av fotograferingen.

Vi har ständig kontakt för eventuella förändringar till kommande gravidfotograferingsdag, så att jag kan vara uppdaterad om dina önskemål, väder eller om något förändras. Bebisar kan ju alltid välja att komma lite tidigare.

2. Under fotografering

När dagen är kommen stämmer vi först och främst av vädret, är vädret dålig får du boka om kostnadsfritt till en annan dag, det är för att du ska få ut det bästa utav din fotograferingsupplevelse. Om vädret är ok så kör vi på! Då är du välkommen hem till mig, där vi i lugn och ro kan prova och välja kläder. Därefter åker vi gemensamt ut till platserna vi ska fotografera på och skapar en helt magisk fotografering där du är i fokus.

Vill man ha med partner eller syskon på bild är alla självfallet välkomna att vara med, då kan man välja kläder innan och mötas upp på bestämd plats, eller så är allihop välkomna hem till oss medan du provar och väljer gravidkläder, sedan åker vi i separata bilar ut till platserna.

3. Efter fotografering

Inom ett par veckor kommer bilderna att vara klara för leverans. Du får ett digitalt webbgalleri där du har möjlighet att välja bilder som ingår i gravidpaketet du valt, samt om du vill köpa till extra. Webbgalleriet är öppet i 3 dygn för bildval och extra bildbeställningar. Övriga paketbeställningar kommer beställas och finnas för leverans efter färdigställande. Bildleverans sker efter betald faktura.

Annat att tänka på

VILKA VECKOR SKA FOTOGRAFERING SKE I? - Jag skulle rekommendera någon gång mellan gravidtetsveckorna 32-36, sen går det självklart att både ta tidigare och senare - exempelvis om man vill följa sin graviditet.

KAN MAN FOTOGRAFERA PÅ EGNA UTVALDA PLATSER? - Det går absolut bra att fotografera på platser du önskar själv. Då utgår milersättning på 35kr/mil.

BOKNINGSAVGIFT - Jag tar ingen bokningsavgiftAvbokning som sker senare än 48h från bokad fotografering faktureras med 50% av beloppet. No-show-up faktureras med full avgift.

Liten - 2999kr

 • Personlig eller digital konsultation.

 • Fotografering i ca 60 minuter.

 • Lån av trevliga gravidkläder.

 • 7 stycken digitala bilder.​ 

 • Personligt webbgalleri för bildbeställning samt nedladdning av utvalda bilder.

I priset ingår reseersättning inom Örkelljunga kommun samt helgersättning.

BILDKOSTNAD UTÖVER PAKET: 400kr/styck.

RESEERSÄTTNING UTANFÖR ÖRKELLJUNGA KOMMUN: 35kr/mil.

Stor - 4999kr

 • Personlig eller digital konsultation.

 • Fotografering i ca 60-90 minuter.

 • Lån av trevliga gravidkläder.

 • 15 stycken digitala bilder.​

 • Personligt webbgalleri för bildbeställning samt nedladdning av utvalda bilder.

 • En collagebild med några utav bilderna på dig och din gravidmage.

I priset ingår reseersättning inom Örkelljunga kommun samt helgersättning.

BILDKOSTNAD UTÖVER PAKET: 400kr/styck.

RESEERSÄTTNING UTANFÖR ÖRKELLJUNGA KOMMUN: 35kr/mil.

Prislista

Vill du att jag ska skapa din magiska upplevelse i bild?

rebeccaeisengarten_idaviktor.jpg

Men alltså vi sa sen efteråt- skönt o avslappnat o mysigt med dig Fem av fem! Jättefint!

- Ida & Viktor

 • Black Instagram Ikon

© 2021, bilder & design av Rebecca Eisengarten

Örkelljunga kommun, 286 33