rebeccaeisengarten_stinasebastian-53.jpg

Först och främst vill jag hälsa ett stort grattis till er, ni har en stor spännande och fantastisk dag framför er. När ni bestämt er för att föreviga eran dag genom bild är det dags att börja kika runt på en fotograf som ni både trivs med men också har er stil i fotografi.

För mig är det viktigt att fånga helhet men även små detaljer, i ett stuk där spontanitet är det bästa. Där olika känslor i allt från tårar, kärlek, glädje och skratt finns. Jag vill fånga eran dag så att ni kan återuppleva den efteråt. Mina foton är som tidigare nämnt en blandning av mjuka, jordnära samt naturliga toner där en liten mindre bohemisk anda faller in.

Är jag rätt fotograf för er?

Först och främst - var ute i god tid! Bokningar brukar oftast göras ca ett (1) år innan, så var på den säkra sidan så att er stora dag är ledig.

Vad ska vi tänka på?

Har ni någon budget? Önskar ni att jag som fotograf ska vara med under en del av er dag, eller hela dagen? Vad önskar ni att jag ska fånga för ögonblick under dagen?

Jag har ju valt att frångå från fasta priset och faktiskt låta tiden och beställda bilder få bestämma. Det är för att varje bröllop är unikt och var brudpar har sitt egna önskemål. Därför betalar man för sin faktiska tid och kan därmed styra samt ställa på ett helt annat vis för vad man faktiskt önskar. Det gäller även fotografierna, där du helt enkelt inte blir begränsad utan kan välja att beställa allt ifrån 10 foton till 100 stycken - det väljer du helt själv. Det innebär också att du inte går miste om foton för att du bara hade ett visst antal i ditt bröllopspaket.

Möte & provfotografering - hur gör vi?

Jag har kunder som både önskar möte och provfotografering - men också inget utav det. Det är helt upp till er. Känner ni att ni vill träffas några veckor innan och ha ett möte, där vi går igenom allt samt en provfotografering - då ordnar vi det. Provfotografering sker tidigast från 1 månad innan bröllopsdag. För de kunder som inte önskar varken möte eller provfotografering, tar jag tillfälle i akt att samla all information via mejl samt finnas på plats tidigare, för att kunna träffa er, prata samt bekanta mig med miljön.

Tar du ingen provision?

Nej jag tar ingen provision. Istället så har man fri möjlighet att avboka fram tills 30 dagar innan bröllopsdag. Avbokning som sker senare än det faktureras en avgift på 5000kr och no-show-up på själva bröllopsdagen faktureras en avgift på 10 000kr.

Pris per /h

1399kr

Pris per bild

50kr 

Pris per mil

35kr

Fri körning inom Ängelholms Kommun.

Helg- & kvällsersättning per /h

299kr

Ingår i bröllopsfotografering

Konsultation av bröllopsfotografering (frivilligt).

Provfotografering i mitt närområde (frivilligt).

Personligt webbgalleri för urval och beställning av bilder.

USB-minne för bilder (frivilligt).

Bilder & leverans

Alla kunder ingår ett avtal som sänds när aktuellt datum närmar sig med villkor. Bilder levereras inom 2-6 veckor. Bildkvalitén på levererade bilder är högupplöst.

rebeccaeisengarten_stinasebastian-70.jpg

WOW vilka grymma bilder!!! Såååå fint ljus, du har verkligen fångat ögonblicken där ser man!

- Stina & Sebastian

Är jag eran bröllopsfotograf?

Bokade datum:

2021-05-01 (30, 199, 999)

2021-07-03 (30, 199, 999)

För kunder som bokat innan prisförändring gäller överenskommet pris.

  • Black Instagram Ikon

F-skattesedel

© 2020 av Rebecca Eisengarten

Örkelljunga kommun, 286 33

rebeccaeisengarten_thorenbrollop7