rebeccaeisengarten_stinasebastian-53.jpg

På grund av föräldraledighet är bokningar fram tills 2021-09-30 begränsade till färre än vanligt.

Dessutom får även bokningar för år 2021 rabatterad pris med 30%.

Bröllopsfotografering

Stort grattis! Ni har en helt fantastisk dag att se fram emot och när dagen väl är kommen så kan jag nog lova att du aldrig vill att dagen ska ta slut. Det är en dag som ni förmodligen har planerat in i det minsta lilla detalj under en lång period och framförallt längtat efter. Mitt bästa tips för er är att låta mig på Eisengarten Photography dokumentera eran dag i både bild och film, för jag kan lova att det kommer vara värt det när ni en kall regnig dag vill blicka tillbaka till en ljusare dag. Då har ni massvis med bilder att titta igenom och en sammanfattad film som tillsammans kommer göra att ni minns och återupplever er stora dag med kärlek.

Vill du ha tips på bröllopsplatser i Skåne & Halland? Ladda ner mina tips!

Du kommer snart få den i din inkorg (glöm inte kolla skräpposten).

1. Innan bröllopsdagen

Till en början - var ute i god tid och boka ditt bröllopsdatum! Efter ni bokat kan ni välja att göra en personlig konsultation där vi träffas över en fika eller en digital konsultation (i allt från video- eller telefonsamtal eller bara mejl) , där kommer vi  att diskutera era önskemål med att boka mig till er dag. Vi går igenom era planer samt upplägg för dagen, vad ni önskar ska fotograferas och eventuella platser för porträttfotografering eller first look. Vi kommer även diskutera om någon utav planerna inte går att fullfölja, till exempel en plats för fotografering (man vet aldrig vilket väder man får i förväg, tyvärr!). Eller om ni helt enkelt har något annat i era tankar. Vi kommer dessutom även hålla en ständig kontakt för eventuella förändringar till kommande bröllopsdag.

2. På er efterlängtade bröllopsdag

På er bröllopsdag kommer jag finnas där för er. Vi har sedan tidigare haft en konsultation där vi gått igenom önskemål, platser, upplägg och planen för dagen. Den kommer vi förhoppningsvis följa, och om inte så har vi diskuterat kring en plan B. Min stora prioritering under er dag är att dokumentera er dag genom att fånga många, små detaljer som stora helheter i olika minnen under dagen. Jag önskar att ni ser mig som en gäst, jag finnas där för er skull och vill bara att ni ska infinna er i den bröllopsbubbla ni bör vara i.

VAD HÄNDER OM DET ÄR DÅLIGT VÄDER PÅ VÅR BRÖLLOPSDAG?

Jag är alltid förberedd på att vädret tar sin egna vändning och har allt ifrån kläder till väder, vattentät kamerautrustning samt paraply för er till bröllopsfotograferingen. Vi har även under konsultationen tittat på platser för en plan B, så att vi är förberedda.

3. Efter en bröllopsdag och i er härliga bröllopsbubbla

Jag misstänker att ni kommer vandra på moln efter er dag, ni vet den här bubblan som man svävar i några dagar efter. Inom ett par dagar kommer ni få 10 bilder utav mig som ett smakprov men också för att kunna lägga upp på sociala medier eller dela med nära och kära. Man vill ju självfallet visa hela världen att man gift sig och inte vänta i en hel evighet på att få visa helt magiska bilder från er bröllopsdag! Resterande bilder kommer inom några veckor vara färdiga för leverans. Beroende på om ni valt tim-baserad fotografering eller paket så kommer ni få olika alternativ. Antingen får ni ett digitalt webbgalleri där ni har möjlighet att välja bilder som ni vill köpa, eller som ingår i er bröllopsbokning samt om ni vill köpa till extra. Webbgalleriet är öppet i 3 dygn för bildval och extra bildbeställningar. Större bröllopsbokningar levereras alltid med alla bilder, då kommer de vara färdiga på ett minneskort direkt efter bildbearbetning är klar. Övriga paketbeställningar (bröllopsgåvorna) kommer beställas omgående efter bildbearbetning är färdig och levereras direkt hem till er inom några veckor från beställning. Bildleverans sker efter betald faktura.

Annat att tänka på

PROVFOTOGRAFERING - Erbjuds alltid kunden om önskemålet finns. Då träffas vi tidigast 1 månad innan bröllopsdag, där ni två får möjlighet att varva ner ifrån bröllopsplanering och bara njuta av ert sällskap samt er kärlek ihop under en stund.

BRÖLLOP PÅ ANNAN ORT/ANNAT LAND - Självklart vill jag vara med på er magiska dag oavsett vart det är. Skulle det krävas bokning av boende eller flyg, anordnar jag med detta och kostnad tilläggs på slutfaktura.

BOKNINGSAVGIFT - Nej jag tar ingen bokningsavgift. Istället så har man fri möjlighet att avboka fram tills 30 dagar innan bröllopsdag. Avbokning som sker senare än det faktureras en avgift på 50% av belopp och no-show-up på själva bröllopsdagen faktureras full avgift av belopp.

Prislista

Memories by hours - 1299kr/h

 • Upp till 2 timmars fotografering.

 • Personlig eller digital konsultation.

 • Personligt webbgalleri för bildurval samt eventuell beställning.

 • USB-minne för bildleverans.

 • Mellan 20-50 stycken digitala bilder.

BILDKOSTNAD PER BILD (UTÖVER BILDER SOM INGÅR): 50kr eller mängdrabatt - 50% av bildbeställning av 50+ bilder.

RESEERSÄTTNING: 35kr/mil.

HELGERSÄTTNING: 299kr/h.

Brons (4h) - 9 000kr

 • Personlig eller digital konsultation.

 • Provfotografering.

 • 100 stycken digitala bilder.

 • USB-minne för bildleverans.

 • Present ask med alla bilderna i storlek 15x21.

I priset ingår även reseersättning och helgersättning.

Silver (6h) - 16 000kr

 • Personlig eller digital konsultation.

 • Provfotografering.

 • Alla digitala bilder som fotograferas under dagen.

 • Bildförstoring på aluminium i storlek 50x75.

 • USB-minne för bildleverans.

 • Highlight film på ca 1-2 minuter av delar ifrån er stora dag.

I priset ingår även reseersättning och helgersättning.

Guld (8h) - 22 000kr

 • Personlig eller digital konsultation.

 • Provfotografering.

 • Alla bilder digitalt som fotograferas under dagen.

 • USB-minne för bildleverans.

 • En fotobok i storlek 30x21 med totalt 130 sidor som är fylld med massor utav era bilder!

 • Highlight film på ca 2-3 minuter av delar ifrån er stora dag.

I priset ingår även reseersättning och helgersättning.

Vill du att jag ska skapa er minnesvärda bröllopsdag i bild?

BOKADE DATUM ÅR 2021:

1 maj

3 juli

rebeccaeisengarten_stinasebastian-70.jpg

WOW vilka grymma bilder!!! Såååå fint ljus, du har verkligen fångat ögonblicken där ser man!

- Stina & Sebastian

 • Black Instagram Ikon

© 2021, bilder & design av Rebecca Eisengarten

Örkelljunga kommun, 286 33